Photo of Stadsstrand in Tilburg, No, NL
Photo of Stadsstrand in Tilburg, No, NL
Upload Business Photo

Stadsstrand

Beach


Login and Start Mapping!
Log in with Facebook

Stadsstrand has 11 Tips

Guest
That's you
Write a comment or add a photo...
 • Photo of HanR21
  a year ago
  Je verwacht het niet maar heerlijk chillen op het strand. Lekker hangen in een ligstoel met een koud biertje in de hand. Heerlijk vertoeven tijdens zwoele avonden. Top met BBQ's voor vrij gebruik.
 • Photo of Johan V
  a year ago
  Leuke om op een zomerse avond aan het stadsstrand te genieten van tropische avondzon en een heerlijk biertje of wijntje, terwijl de BBQ wordt opgestookt.
 • Photo of Onno d
  a year ago
  Het was duidelijk dat er een groot feest was geweest de avond ervoor want met name het personeel had last van opstart problemen! Echter maakt en enthourage, ligging en keuze heel erg veel goed! Top locatie voor op een warme zomerse dag!!
 • Photo of Brigitte1970
  a year ago
  Toevallig 2 x in dezelfde week geweest. Bij binnenkomst al direct een super relaxte sfeer. Groot terras helaas met niet al teveel schaduw (en onder de parasol was het wel heel warm), binnen groot voor het geval een keer slecht weer is (wat ons ook overkwam). Leuke vlotte bediening. Van hapjes tot barbecue. Niet perse erg culinair maar in de entourage wel heel leuk. Jammer dat je niet het water in kunt direct vanaf het strand. Maar zeker leuk om met een gezelschap te borrelen of iets te vieren.
 • Photo of Fons B
  2 years ago
  Geweldige locatie waar je helemaal tot rust komt. Heel relaxed, lekker met je blote voeten in strand. Als je met groep bent, is het boeken van een bbq super. Lekker vlees van Fons Pessers.
 • Photo of HanR21
  2 years ago
  Als de zon schijnt voel je je op het strand. De ambiance de sfeer de bediening. BBQ , zand, water ....genieten.Geweldige locatie
 • Photo of Flateric09
  2 years ago
  Ontzettend leuk gedaan. Een aangelegd strand met daarop een echte strandtent, BBQ, picknick tafels en een relaxed sfeer. Het enige wat je nodig hebt is een zonnetje en het kan niet meer stuk.
 • Photo of HanR21
  2 years ago
  Bij mooi weer geweldige locatie. Geen zee maar strand genoeg. Heerlijk vertoeven met een drankje en hapje erg relaxed. Moeite van een bezoek waard.
 • Photo of Wereldtrein12345
  3 years ago
  Heel leuk het oude strandpaviljoen en de inrichting doen je jezelf wanen aan het strand met goed weer kun je nergens beter zitten en loungen.
 • Photo of Het69
  3 years ago
  Erg leuke plek om te zijn, zelfs met slecht weer. Eten is erg goed en aan drankjes ook geen tekort . De sfeer is echt relaxed. Complimenten aan de eigenaren. Origineel maar toch echt tilburgs. Chapeau hoor
 • Photo of mar12345678
  4 years ago
  Super fijne en gezellige plek om te relaxen, borrelen en eten met vrienden. Er hangt een hele prettige sfeer, je hebt even het idee op vakantie te zijn. Met een vriendin hebben we gebruik gemaakt van de bbq daar. Je kunt je eigen eten meenemen en daar een koud drankje kopen. Een hele toegankelijke plek om even te ontsnappen uit de sleur en drukte van de stad

Browsing History

Your Recently Viewed
Manage History

Similar places people viewed in Tilburg

You may also be interested in

Browse Beaches in Nearby Neighborhoods

Is this your business?

You can claim your business and update business information.

Claim this Business
“A travel gem - I will be planning all of my trips with it alone.”
Download Citymaps to see how it can help you today.
Will be used in accordance with our Privacy Policy
3.33.7-0