Photo of 't Ogenblikske in Etten-Leur, , NL
Photo of 't Ogenblikske in Etten-Leur, , NL
Upload Business Photo

't Ogenblikske

Restaurant

$$$$
lunch

Bisschopsmolenstraat 24a
Etten-Leur 4876 AN, NL
Get Directions
View on Map
Login and Start Mapping!
Log in with Facebook

't Ogenblikske has 20 Tips

Guest
That's you
Write a comment or add a photo...
 • Photo of Wien E
  5 months ago
  Was geslaagd! Mijn moeder is vaker geweest, maar ik nu voor het eerst. Heerlijk gegeten en tussen de gangen door showden de modellen de nieuwe collectie van Bernstyle. De winkel van Bernstyle is te vinden in de tuin van 't Ogenblikske!
 • Photo of MM13463
  5 months ago
  De gerechten die je hier besteld zien er altijd goed verzorgd en leuk uit. Er is werk gemaakt van het bord. Bediening is vriendelijk en snel. Je hoeft eigenlijk nooit echt lang te wachten.
 • Photo of rienanny
  6 months ago
  Altijd weer heerlijke gerechten gepresenteerd op leuke wijze. Je wordt steeds weer verrast met smakelijke lunch mogelijkheden. De bediening is als vanouds vriendelijk en correct
 • Photo of Peter290960
  6 months ago
  Heerlijk. Gevarieerd. Gezellig. Goede en vriendelijke bediening. Ruime keuze uit de menukaart. Kom er graag samen met mijn echtgenote.
 • Photo of Bertie337
  6 months ago
  Super lekkere salade. Verse jus d'orange. Vriendelijke bediening. Gezellig buiten zitten achter en betaalbaar.
 • Photo of ggerda v
  7 months ago
  We hadden gereserveerd want met 16 man ineens binnenvallen is ook niet prettig. Tot onze grote verbazing moesten 2 mensen aan een bijgeschoven tuin/terrastafeltje zitten. Dat zat voor geen meter. Nadat we gevraagd hadden om een 'fatsoenlijke tafel' kregen we heel vriendelijk als antwoord dat dát niet ging. De bediening was voorkomend, aardig en snel. Het eten was heerlijk. Bij reservering met een wat groter gezelschap zou ik duidelijk vragen of iedereen aan een goede tafel kan zitten.
 • Photo of Diny v
  7 months ago
  Geluncht met een vriendin , buiten in de tuin gezeten, als vanouds super verzorgd en heerlijk. Vriendelijk personeel.
 • Photo of Christel S
  7 months ago
  Van de week geluncht bij dit restaurant met mijn schoonmoeder. We hebben gezeten op het terras. Het is een leuke lokatie om tot rust te komen. De broodjes smaakten lekker. Niet te veel poespas voor een redelijke prijs. Vriendelijk personeel.
 • Photo of Lya O
  8 months ago
  Dit lunchadresje moet je echt weten,je loopt er zo voorbij.Binnen is het klein en donker,maar als je doorloopt naar buiten zie je een onverwacht terras,waar het heerlijk toeven is.Een uitgebreide kaart,vriendelijk en attent personeel en mooi opgemaakte bordjes.Ook de kids hebben hier wat keuze,lekkere tosties of een pannekoek met verrassing....doet het altijd.Ook de grappige limonadeflesjes waren in. Kortom heerlijk geluncht op een bizonder plekje midden in de stad.
 • Photo of Corinna A
  8 months ago
  Mooi interieur,vriendelijke bediening.De binnentuin is schitterend,als je het niet weet zijn,loop je er zo voorbij,is gewoon een rijhuis,maar zo knap!
 • Photo of Esther01608
  9 months ago
  Je kunt hier lekker lunchen of voor een kopje thee met heerlijke taart terecht. Bij binnenkomst is het wel donker maar in de serre of de binnentuin is het erg fijn.
 • Photo of yviiin
  10 months ago
  Heerlijke lunches. Vriendelijk personeel. Je kunt buiten zitten op verwarmd terras. Binnen is het wel wat krap. Het eten is met zorg klaar gemaakt. Heerlijke pannenkoeken.
 • Photo of Davina B
  a year ago
  Dit is met stip ons favoriete lunch plekje. Ook als we samen met mensen gaan lunchen nemen we ze hier mee naartoe! Zeker kip op t stokse is een aanrader!
 • Photo of Sylvia K
  a year ago
  Bij dit restaurant kan je een heerlijk lunch tot je nemen. In de winter kan je lekker op het overdekte terras zitten waar je je toch enigszins buiten waant. in de zomer hebben ze een ingesloten tuin waar je heerlijk kan zitten
 • Photo of Ankie H
  a year ago
  Gezellig eten en kletsen in een gezellige ambiance en een mooi pand. Leuke kaart en een vriendelijke bediening.
 • Photo of Dimphy d
  a year ago
  Heerlijk geluncht. Alles prima verzorgd. Broodjes vers en goede koffie. Voldoende ruimte binnen en buiten.
 • Photo of riennunen
  a year ago
  Small place where you have a good lunch and drink a nice cup of tea, in summer also in the garden.Pricelevel is modest. Service is average when very busy.
 • Photo of nickskoep
  a year ago
  Je kan hier lekker lunchen. Grote kaart dus keus volop! Viel wel op dat er veel oudere mensen er waren. Weinig jongelui.
 • Photo of Kim R
  a year ago
  Een heel gezellig lunch restaurant in het centrum van Etten leur. Een prima prijs kwaliteit verhouding en het personeel is altijd heel vriendelijk en professioneel. De "kip op t stokske" is een echte aanrader!! Als je in het weekend gaat lunchen dan is het wel aan te raden om te reserveren gezien het vaak helemaal vol zit. In de zomer kan je ook heerlijk buiten zitten in de fijne en knusse binnentuin.
 • Photo of Jessica B
  2 years ago
  I went for lunch to 'h Ogenblikske several times and had a good experience every time. The food is very nice and affordable, the staff is friendly and the place is well decorated. I would recommend it to my friends and colleagues!

Browsing History

Your Recently Viewed
Manage History

Similar places people viewed in Etten-Leur

Is this your business?

You can claim your business and update business information.

Claim this Business
“A travel gem - I will be planning all of my trips with it alone.”
Download Citymaps to see how it can help you today.
Will be used in accordance with our Privacy Policy
3.33.7-0