Rise and Dine: Where To Eat Breakfast In Pekanbaru

Rise and Dine: Where To Eat Breakfast In Pekanbaru

A Community map

Whether you’re craving eggs, freshly baked pastries, or just need a great cup of coffee—stat—we’ve scoured Pekanbaru for the best places to get the day started right.

15 Places
Sort by: Recently Added
    Carramel machiato...slurrpp -- Kami TheRachmadan's via Foursquare
    Collect
    Good coffee, ambience and baristas! Music, please! :( -- endriko via Foursquare
    Collect
    Collect
    Rasa buburnya enak, bumbunya pas dilidah. Bikin magih deh 😊😊 -- ayraihanindita via Foursquare
    Collect
    Fruty Karambia is the best one to try -- Bayou Cool via Foursquare
    Collect
    Gak cuma buat kongkow bareng sahabat... Bisa juga buat meeting dengan paket murah tapi berkelas -- Rubiatna Rubiatna via Foursquare
    Collect
    Tmpt n suasananya mantap,mskn melayunya top markotop👍hmm dibelakangnya juga bakalan ada swimming pool, kayanya sih tahun depan bru dibuka.. wah makin keren nih.makan asam pedas patin sambil berenang. -- Putri Andina via Foursquare
    Collect
    Mie goreng kari, suka banget sama kuah kentalnya, gak lupa diawali dg kue cubit dulu😍😍 -- Elly Juniarty via Foursquare
    Collect
    One of few eating places that open 'discreetly' during Ramadhan fasting month. 'Jika kita merasa muslim terhormat, maka kita akan berpuasa dengan menghormati yang tidak berpuasa.' #GusDur -- Hadi Utomo Wong via Foursquare
    Collect
    A kind advice for you: don't ever order coffee of any kind here. Order Bintang Radler instead: buy 2 get 1 free. Go elsewhere for coffee. -- Hadi Utomo Wong via Foursquare
    Collect
    👍☕️ kopi mantap ala kopitiam, ditambah roti sari kaya & makanan lain untuk sarapan. Selalu ramai dikunjungi pelanggan lokal. Belum sah ke Pekanbaru kalo belum coba ke sini #traveling#KulinerPekanbaru -- A Hazet via Foursquare
    Collect
    Kopi tentu saja....kopi tradisional dengan kualitas yg baik -- Rheza Loekito via Foursquare
    Collect
Join Discussion
Leave a comment...
“A travel gem - I will be planning all of my trips with it alone.”
Download Citymaps to see how it can help you today.
Will be used in accordance with our Privacy Policy
3.33.2-4