15 Amazing Dinners You Must Try In Depok

15 Amazing Dinners You Must Try In Depok

A Community map

When it comes to eating in Depok, the options are endless. Here are the best dinner spots you need to try!

15 Places
Sort by: Recently Added
    Should try Gurami Pesmol, with the tangy, lil bit spicy taste, so refreshing in conjunction with the crispy carp. -- Harry Ardiyanto via Foursquare
    Collect
    My favorite is Ayam Panggang Rendang and not to be missed is their exquisite Teh Tarik, very authentic and delicious with big portion! -- Azarine Arinta via Foursquare
    Collect
    Untuk sementara ini restoran yang provide sushi paling lumayan -- Kuliner Yogya via Foursquare
    Collect
    Sebenarnya gaada yang spesial dari siomay yang selalu rame ini. Rasa enak karena ikan tenggirinya banyak. Bisa minta digoreng juga siomaynya. Sayang saus kacangnya terlalu halus, not my favorite -- Helena Conia via Foursquare
    Collect
    Minumannya kurang beragam,tempatnya asiik tapi parking areanya kurang luas tuh, biar mobil nggak di pinggir jalan hehe kan jalanan sempit -- Brillyan OC via Foursquare
    Collect
    最重要的不是我們是誰第一個,但一定要保證是誰,我們現在,是我們自己,根據我們是誰(Medy譚 © 2011) -- MEDY TAN via Foursquare
    Collect
    Their service is somehow degrading since my last visit. It takes forever just to serve a cup of tea. However, the food is still nice so I'm not complaining. They even have a supermarket too now! -- Nanda Afriani via Foursquare
    Collect
    good taste, fettucinni alfredo, lasagna, pizza ok semua ! makin malem makin rame dan makin banyak yg habis, jd cari waktu yg tepat buat makan di sana ! -- anisa alfiana gazidy via Foursquare
    Collect
    I like their pempek (fish cake) because you still can taste the fish without being bothered by the fishy smell. The sauces are also good :) -- Ayomi Michaelis via Foursquare
    Collect
    Ada menu baru (chicken steak,dll).brsan coba chicken steak n enak buanget!!!!hehe -- Christian ZaGaT via Foursquare
    Collect
    Pizza rasa cukupan doang. Mushroom Cream soup nya sgt ngga enak. Tdk ada zuppasoup& aglio olio. Pasta aglio yg ada pun hambar kurang bumbu. Suhu ruangannya gerah bgt. Ngga betah. Won't coming back. -- Arie Vianza via Foursquare
    Collect
    Lebih suka menu ayam2nya, karna menu daging2nya keras. Favoritku nih, tpi suami gak doyan makan disini. 😪😪😪 -- Annastiva Khalisa via Foursquare
    Collect
Join Discussion
Leave a comment...
“A travel gem - I will be planning all of my trips with it alone.”
Download Citymaps to see how it can help you today.
Will be used in accordance with our Privacy Policy
3.33.0-17